Kia Sorento

 

12.000.000 Ft
Kia Sorento 132 GDI

Számoljon velünk!

Zártvégű pénzügyi lízing

Az alábbi forint alapú, zártvégű, fix kamatozású pénzügyi lízingkalkulátor segítségével Ön egyszerűen kiszámolhatja a megvásárlásra kiválasztott autó árának havi törlesztőrészletét.

Önerő
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Futamidő:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Casco:

Online előminősítő

Ahhoz, hogy igénybe tudja venni a támogatást, és így finanszírozási ajánlatot tudjunk Önnek adni, hitel-előminősítő vizsgálatra van szüksége.


Mivel rajta található a KHR listán, ezért Ön sajnos nem tudja igénybe venni a Nagycsaládosok Autóvásárlási Támogatását.

Előminősítő

Havi adóságszolgálat kiszámítása

Ft/hó
Ft/hó
Ft
Ft
Ft

Kezes1 havi adóságszolgálat kiszámítása

Ft/hó
Ft/hó
Ft
Ft
Ft

Kezes2 havi adóságszolgálat kiszámítása

Ft/hó
Ft/hó
Ft
Ft
Ft

Az Ön finanszírozási igénye megfelel a befogadási szabályzatunkban foglaltaknak.


A megadott adatok alapján az Ön által választható legmagasabb havi törlesztőrészlet összege:

Az Ön finanszírozási igénye majdnem megfelel a befogadási szabályzatunkban foglaltaknak.

A finanszírozás igénybevételéhez kezes bevonására lesz szükség.


A megadott adatok alapján az Ön által választható legmagasabb havi törlesztőrészlet összege:

A megadott adatok alapján az Ön finanszírozási igénye előzetesen nem felel meg a befogadási szabályzatunkban foglaltaknak.
Kérjük, keresse munkatársainkat.

Ingyenesen hívható számunk:

06 (80) 326-842

Kérjen ajánlatot

  1. Elismerem, hogy az MKB-Euroleasing Csoport (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., Retail Prod Zrt., Euroleasing Kft.) mint közös adatkezelőknek (továbbiakban: Adatkezelők) a Személyes Adataim felhasználásáról szóló Adatvédelmi Tájékoztatóját megismertem, megértettem, és azok tartalmát teljes mértékben elfogadtam.
  2. Hozzájárulok, hogy a regisztráció során megadott személyes adataimat (név, e-mail, telefonszám), valamint az Adatkezelők által üzemeltetett weboldalakon található finanszírozási kalkulátorok segítségével készített finanszírozási kalkulációk adatait az Adatkezelők személyre szabott finanszírozási ajánlataik elkészítéséhez, megküldéséhez hozzájárulásom visszavonásáig kezeljék, és ajánlataikkal az alábbi módokon megkeressenek:

Új vételár beállítása:


FIGYELEM! Az autó vételára tájékoztató jellegű, az aktuális árakról és felszereltségi módozatokról kérjük tájékozódjon az adott márka weboldalán. A Módosít feliratra kattintva tetszőlegesen megadhatja az Ön által konfigurált gépjármű árát.

Ajánlatunk

  • MódosítTeljes vételár
  • Finanszírozott összeg
  • Teljes havi törlesztőrészlet
  • Önerő
  • Futamidő
  • Összes törlesztő
  • THM
  • Ügyleti kamat
  • Utolsó kiemelt törlesztő
  • Kamatozás típusa
NOE-tagoknak egyedi konstrukció NOE-tagoknak egyedi konstrukció

Kérdése van a lízinggel kapcsolatban?

06 (1) 345-2330

 

Az új Kia Sorento izgalmas, vadonatúj fejezetet nyit a szabadidőjárművek történetében. Akár a divatos, ötszemélyes változatot választja, akár a különösen tágas, hétüléses verzió mellett teszi le voksát, a Sorento percről percre meghálálja a döntését. Azoknak készült, akik többre vágynak a bevett normáknál. A Sorento lenyűgöző formaterve, élvonalbeli technológiája és a minőség iránti messzemenő elkötelezettsége mind egyetlen közös célt támogat: hogy minden egyes utazás a lehető legélvezetesebben teljen.

Technológia

DRIVE WiSE

A legjobb Vezetőtámogató asszisztens rendszerekkel a Drive Wise technológiák biztonságossá és kényelmessé teszik az utazást. Így jobban élvezheti a Kia Sorento vezetését is.


Intelligens parkolássegítő (SPAS)

Az intelligens parkolássegítő rendszer pontosan a megfelelő helyre kormányozza a Sorentót, akár a járdaszegéllyel párhuzamosan, akár hátrafelé 90°-os szögben szeretnénk beállni, sőt a parkolóhelyről történő kiállásban is segít.


Sávtartó asszisztens (LKAS)

Ha a rendszer azt észleli, hogy az autó elhagyná a sávot, a Sávtartó asszisztens jelez Önnek, és visszakormányozza az autót a megfelelő helyre. Ha az Éberségfelügyeleti rendszer fáradtnak észleli Önt az autó és az Ön viselkedése alapján, akkor audiovizuális jelekkel figyelmezteti Önt, hogy tartson szünetet.


Adaptív tempomat (ASCC)

Az Adaptív sebességtartó automatikával pihentető az utazás az autópályán. Automata fékezéssel és gyorsítással tartja a sebességet és a távolságot a ön és az ön előtt haladó autó között.


Autonóm vészfékrendszer (AEB)

Az Autonóm vészfékrendszer észleli a járműveket és gyalogosokat. Radarral és kamerával elemzi a jármű sebességét és közelségét, és jelzést ad a lehetséges ütközésekről. Amennyiben Ön nem avatkozik be, a rendszer automatikusan lefékez, hogy elkerülje vagy tompítsa az ütközést.


Holttérfigyelő rendszer (BSD)

Élvezze, hogy mindent lát KIA Sorento-val. A Holttérfigyelő rendszer jelez, ha egy jármű érkezik a holtterébe. A Hátsó keresztirányú forgalom felügyelet figyelmezteti Önt a közelgő járműre a parkolóhelyről történő kitolatás közben.

Műszaki adatok

Teljes hossz 4800 mm

Teljes magasság (tetősín nélkül) 1690 mm

Üzemanyagtank 70 l

Teljes szélesség (külső tükrök nélkül) 1890 mm

Tengelytáv 2780 mm

Csomagtér kapacitás (hátsó ülések előrehajtva) 5 üléssel: 660 (1732) l

7 üléssel: 142/605 (1662) l


Vegyes üzemanyag-fogyasztás 5,6 - 6,5 l/100 km 

Vegyes CO2 kibocsátás 147 - 170 g/km

Minőség

Különleges minőség. Minden nap.


Tágas utastér 7 üléssel

A tágas Kia Sorento határtalan élvezetet nyújt. Ergonómia és kényelem, variációk széles skálája áll rendelkezésre. Az opciós harmadik üléssorral akár 7 ember utazhat teljes kényelmesen és pihentetően.


Variálható ülések

Állítsa az üléseket a megfelelő pozícióba, és szállítson el bármit, legyen az széles, hosszú vagy terjedelmes. Ez magában foglalja a 40/20/40 arányban osztott, összecsukható második soros üléseket, amelyek csúsztathatók és lehetővé teszik az utasok és a rakomány könnyű elhelyezését.


Intelligens csomagtérajtó

A csomagtérajtó automatikusan kinyílik, amikor az intelligens kulcs a közelben van - ezért csomagjait úgy helyezheti a csomagtartóba, hogy nem kell a kulcsot keresnie.


Tökéletes komfort

Dőljön hátra a finom kialakítású, puha bőrülésekben. Élvezze a többfunkciós ülések adta lehetőségeket; az elektromos deréktámaszt, hideg napokon a három fokozatú ülésfűtést, nyáron pedig a szellőztetett üléseket.

Információ és kapcsolódás

Maradjon kapcsolatban

A KIA Online szolgáltatások a TomTom-mal új szintre emelik a megbízható útmutatást. Beépített 8"-os érintőképernyő, navigációs rendszer hangfelismerővel és Harman Kardon™ prémium hangrendszer. A multimédiás rendszer támogatja a Android Auto™-t és Apple CarPlay™-t is.


Harman Kardon™ hangrendszer

Hallgassa meg a 10 hangszórós Harman Kardon™ prémium hangrendszert, mely a Clari-Fi™ technológia segítségével hatékonyan növeli a digitális hangélményt, miközben a legújabb QuantumLogic™ Surround Sound megoldással kifinomult, autentikus, többdimenziós hangzást hoz létre az utastérben. 


Vezeték nélküli töltés

Helyezze okos telefonját az erre kialakított tálcába. A töltés azonnal elkezdődik, így ön az útra koncentrálhat. Kábelre vagy csatlakoztatásra nincs szükség.


360°-os kamerarendszer (AVM)

Élvezze az érzést, hogy mindent lát. Az AVM (360°-os kamerarendszer) négy kamerával lehetővé teszi, hogy ön minden irányban lásson parkolás közben is.

Design

A design kiemeli a Kia Sorento karcsú profilját, miközben merészebb megjelenést kölcsönöz neki.


Megszépíti a napot

A kanyarkövető technológiával ellátott innovatív LED tompított fényszórók és a LED-es nappali menetfények növelik a láthatóságot minden körülmények között.


Elegáns belső tér

A belső tér friss, divatos kialakítása kiváló minőségű kivitelezéssel és részletekbe menő gondossággal társul.


Finom anyagok az utastérben

Puha tapintású anyagok, bőr, hangsúlyos fényezések és sima krómszatén. Bárhová néz, tökéletességre talál. Nem titok, hogy tervezőink az igazi luxust célozták meg, amely kényezteti érzékszerveit.



7 év garancia

Bízunk a Kiában

Piacvezető 7 év garanciánkkal mutatjuk meg az autóinkba vetett bizalmat. Annak a megnyugtató tudatát kínáljuk, hogy ha bármi történne, mi helyre hozzuk (Kia 7 éves / 150 000 kilométeres újautó-garancia). Amennyiben megválna autójától, magasabb viszonteladási értéket jelent: a garancia átruházható az új tulajdonosra.


Garancia érvényessége

A hivatalos Kia márkakereskedőtől, normál használatra vásárolt autók 7 év garanciában részesülnek.


7 év, 7 előny

A 7 év garanciával rendelkező Kia számos előnnyel jár:

- Legmagasabb minőség

- Autója jó kezekben van

- Átruházhatóság

- Az alkatrészekre és a munkadíjakra is kiterjed

- Érvényesség egész Európában

További modellek