Honda CR-V

 

12.469.000 Ft
Honda CR-V 1.5 VTEC TURBO AWD 193 LE

Számoljon velünk!

Zártvégű pénzügyi lízing

Az alábbi forint alapú, zártvégű, fix kamatozású pénzügyi lízingkalkulátor segítségével Ön egyszerűen kiszámolhatja a megvásárlásra kiválasztott autó árának havi törlesztőrészletét.

Önerő
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Futamidő:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Casco:

Online előminősítő

Ahhoz, hogy igénybe tudja venni a támogatást, és így finanszírozási ajánlatot tudjunk Önnek adni, hitel-előminősítő vizsgálatra van szüksége.


Mivel rajta található a KHR listán, ezért Ön sajnos nem tudja igénybe venni a Nagycsaládosok Autóvásárlási Támogatását.

Előminősítő

Havi adóságszolgálat kiszámítása

Ft/hó
Ft/hó
Ft
Ft
Ft

Kezes1 havi adóságszolgálat kiszámítása

Ft/hó
Ft/hó
Ft
Ft
Ft

Kezes2 havi adóságszolgálat kiszámítása

Ft/hó
Ft/hó
Ft
Ft
Ft

Az Ön finanszírozási igénye megfelel a befogadási szabályzatunkban foglaltaknak.


A megadott adatok alapján az Ön által választható legmagasabb havi törlesztőrészlet összege:

Az Ön finanszírozási igénye majdnem megfelel a befogadási szabályzatunkban foglaltaknak.

A finanszírozás igénybevételéhez kezes bevonására lesz szükség.


A megadott adatok alapján az Ön által választható legmagasabb havi törlesztőrészlet összege:

A megadott adatok alapján az Ön finanszírozási igénye előzetesen nem felel meg a befogadási szabályzatunkban foglaltaknak.
Kérjük, keresse munkatársainkat.

Ingyenesen hívható számunk:

06 (80) 326-842

Kérjen ajánlatot

 1. Elismerem, hogy az MKB-Euroleasing Csoport (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., Retail Prod Zrt., Euroleasing Kft.) mint közös adatkezelőknek (továbbiakban: Adatkezelők) a Személyes Adataim felhasználásáról szóló Adatvédelmi Tájékoztatóját megismertem, megértettem, és azok tartalmát teljes mértékben elfogadtam.
 2. Hozzájárulok, hogy a regisztráció során megadott személyes adataimat (név, e-mail, telefonszám), valamint az Adatkezelők által üzemeltetett weboldalakon található finanszírozási kalkulátorok segítségével készített finanszírozási kalkulációk adatait az Adatkezelők személyre szabott finanszírozási ajánlataik elkészítéséhez, megküldéséhez hozzájárulásom visszavonásáig kezeljék, és ajánlataikkal az alábbi módokon megkeressenek:

Új vételár beállítása:


FIGYELEM! Az autó vételára tájékoztató jellegű, az aktuális árakról és felszereltségi módozatokról kérjük tájékozódjon az adott márka weboldalán. A Módosít feliratra kattintva tetszőlegesen megadhatja az Ön által konfigurált gépjármű árát.

Ajánlatunk

 • MódosítTeljes vételár
 • Finanszírozott összeg
 • Teljes havi törlesztőrészlet
 • Önerő
 • Futamidő
 • Összes törlesztő
 • THM
 • Ügyleti kamat
 • Utolsó kiemelt törlesztő
 • Kamatozás típusa
NOE-tagoknak egyedi konstrukció NOE-tagoknak egyedi konstrukció

Kérdése van a lízinggel kapcsolatban?

06 (1) 345-2330

 

Felhívjuk fogyasztónak minősülő látogatóink figyelmét arra, hogy a honlapunkon elérhető, fogyasztóknak szóló kereskedelmi kommunikációba foglalt tájékoztatás nem teljeskörű, a hivatkozott finanszírozási konstrukció az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. forint alapú zártvégű és nyíltvégű pénzügyi lízing változó és fix kamatozású konstrukciója, melyre az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. általános szerződési feltételei irányadóak. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A teljes hiteldíj mutató: 0,0%-tól 24,6%-ig. Cascobiztosítás megkötése és fenntartása a kalkulátorban kiválasztott jelölő szerint változik.  ’Külön kötöm’ vagy ’Beépített casco’  jelölő választása esetén a casco biztosítás megkötése és fenntartása kötelező a futamidő alatt, ’Nincs’ választása esetében a casco megkötése nem szükséges, casco mentes kockázati felárral számol a kalkulátor.

A közzétett THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, annak értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az egyedi THM mértéke az egyedi finanszírozási ügylet futamidejétől és a konstrukció díjaitól függ.

A tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. Az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. fenntartja a hitelbírálat jogát, továbbá a szerződéskötés feltételeként a lízingtárgyként szolgáló gépjárműre teljeskörű casco megkötését írhatja elő.

Reprezentatív példa nyiltvégű pénzügyi lízing esetén: új lízingtárgy/jármű, bruttó vételár: 5.000.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, nettó finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet: 49.287,-Ft+a havi lízingtőke ÁFA tartalma, bruttó önerő kalkulált összege: 955.078,-Ft+ÁFA, THM: 5%, maradványérték: 593.262,-Ft+ÁFA, változó kamatozású ügyleti kamat: 5,87%, regisztrációs adó: 85.000,-Ft, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával:4.360.481,-Ft, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 3.607.039,-Ft+ÁFA, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén: új lízingtárgy/jármű, bruttó vételár: 5.000.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 57.897,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 2.000.000,-Ft, THM: 6,2%, változó kamatozású ügyleti kamat: 5,94%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.473.820,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Technológia

A CR-V tele van remek ötletekkel és világelső technikai megoldásokkal, melyek páratlanul hatékonnyá teszik működését.  Az információs és szórakoztató rendszer lehetőséget ad rá, hogy mindig kapcsolatban maradjon barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

Kényelem

Egy hangulat, amit meg kell tapasztalni. Helyezkedjen el akár bőrbevonatú, akár szövetkárpit üléseinken - tudni fogja, mire gondoltunk. Ez egy olyan érzés, amelyet a biztonság és a kényelem érzete hat át. Majd nézze meg közelebbről a belső teret, és a CR-V sok más kifinomult részletet tár fel Önnek.

 

Motorok

1.5 VTEC TURBO manuális benzin 173 LE,  CVT 193 LE.

Vegyes üzemanyag-fogyasztás (WLTP mérés szerint): 7,3-8,9 l/100 km, károsanyag-kibocsátás: 166-201 g/km.

Méretek

Külső hosszúság / szélesség / magasság (mm): 4590 / 2065 / 1480. Csomagtér-kapacitás, hátsó ülések a helyükön (liter, VDA módszer): 624, hátsó ülések ledöntve, tetővonalig mérve (liter, VDA módszer): 1668. Üzemanyagtartály térfogata (l): 50.

Extrák

Metálfényezés: 200 000 Ft. 

Design

A CR-V nem átlagos autó, erőteljes, modern formavilága egyértelműen kiemeli a tömegből. Széles, lendületes hűtőrácsa, letisztult, integrált fényszórói és merész, könnyűfém felnijei tökéletesen passzolnak az idomok alatt megbúvó modern hajtáslánchoz, egyszersmind garantálják, hogy mindig, mindenhol megcsodálják autóját. Álomszép, ez nem vitás, de a lendületes, szemet gyönyörködtető vonalak nem csak esztétikai célt szolgálnak, hanem – a levegőáramlás szabályozásával – az üzemanyag-hatékonyságot is fokozzák. Az olyan stíluselemek, mint a krómozott díszléc vagy a haspáncél egyedivé, valamint strapabíróvá teszik a modellt, miként a külső tükrök is annak jegyében fogantak, hogy harmonizáljanak a formatervvel, ugyanakkor minimálisra csökkentsék a holtteret. Utóbbiban a hatalmas, kiváló átláthatóságot garantáló ablakoknak is komoly szerepe van – könnyű kinézni és élmény bepillantani.

Biztonság

A Honda elkötelezett abban, hogy autóink maximális biztonságot nyújtsanak, – a biztonsági funkciók nagy része már az alapfelszereltség része, amit az is bizonyít, hogy a CR-V modellünk is ötcsillagos minősítést szerzett NCAP vizsgálatain. A különleges menetbiztonsági eszközök folyamatosan figyelik a környezetet, illetve az autó működését, és azonnal közbelépnek, ha veszélyhelyzetet érzékelnek. Működésük rendkívül kifinomult, így a vezető észre sem veszi, hogy beavatkozás történt, csupán annyit tapasztal, hogy az autó stabil és magával ragadó vezetési élményt nyújt.

További modellek